Sąrašas prekių pagal gamintoją Earthly Body

EARTHLY BODY yra gerbiamas šeimos verslas, kuris nuo 1994 metų kuria kokybiškus ir natūralius produktus.

EARTHLY BODY yra gerbiamas šeimos verslas, kuris nuo 1994 metų kuria kokybiškus ir natūralius produktus.


Mes tyrinėjome pasaulį, ieškodami aukščiausios kokybės natūralių aliejų ir ekstraktų, todėl esame viena iš pranašiausių kūno bei plaukų priežiūros linijų gamintojų.


Žinomas šimtmečius dėl savo anti-senėjimo ir drėkinamų savybių, kanapių sėklų aliejus puoselėja ir atnaujina Jūsų odą ir plaukus su išliekančiu efektu.


Mes naudojame natūralius ingridientus - jokių mineralinių aliejų, dažų, sulfatų, propileno glikolio, ftalatų ar parabenų. EARTHY BODY produktai 100% veganai ir įtraukti į PETA sąrašą, kaip produktai, kurie nebuvo testuojami su gyvūnais.


„Marrakesh“ – tai aukščiausios kokybės, profesionali, salonui tinkamos kokybės plaukų ir odos priežiūros priemonių linija, kurią gamina „Earthly Body“. „Marrakesh“ produktai pasižymi Marokietišku argano aliejumi bei kanapių sėklų aliejumi, kurie suteikia natūralią ir puoselėjančią apsaugą. „Marrakesh“ produktuose nėra sulfatų, parabenų, propileno glikolio ir dažiklių. „Marrakesh“ plaukų ir kūno priežiūros priemones galite rinktis net iš kelių švelnių, jausmingų kvapų... Jų įvairovė patenkins kiekvieno lūkesčius!

Daugiau
puslapyje
Rodoma 16 - 21 iš 21 dalykų
Rodoma 16 - 21 iš 21 dalykų