Veido šveitiklis su salicilo rūgštimi 60V, 100 ml Padidinti

Veido šveitiklis su salicilo rūgštimi 60V, 100 ml

60V

Drėkinamasis, šveičiamasis kremas su salicilo rūgštimi ir šveičiamaisiais mikrorutuliukais.

Smulkiau

26,00 €

Apie prekę

Veikliosios medžiagos: salicilo rūgštis, ąžuolo, ramunėlių ekstraktai, levandų eterinis aliejus.

Veido šveitiklis pašalina negyvas odos ląsteles, prisotina epidermį deguonimi, atliekamas gilus veido odos valymas. Veido oda nušveičiama ir sudrėkinama, suintensyvėja naudojamų kosmetikos priemonių efektas.

Salicilo rūgštis gerai tirpsta riebaluose, todėl palengvina raginio, paviršinio odos sluoksnio ląstelių nusisluoksniavimą, skatina jo atsinaujinimą. Salicilo rūgštis pasižymi ir priešuždegiminėmis, antimikrobinėmis savybėmis, todėl neleidžia atsirasti spuogams, šalina negyvas odos ląsteles, lėtina raukšlių atsiradimą.
Sudėtyje esantys ąžuolo ir ramunėlių ekstraktai, levandų eterinis aliejus drėkina, ramina veido odą ir apsaugo nuo veido raudonio.

Sukamaisiais masažiniais judesiais užtepkite šveitiklio ant švarios, nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos. Palaikykite 4 – 6 minutes, nuplaukite vandeniu arba nuvalykite drėgnomis kempinėlėmis. Paruošia odą geresniam kitų priemonių pasisavinimui.


Apie BeneXere veido priemonių liniją

BeneXere siūlo pilnas profesionalių priemonių kosmetologams linijas, atitinkančias kiekvieno kliento poreikius. Aukštos kokybės produktai naudojami salonuose turi mažesnių talpų atitikmenis, kurias naudodami klientai gali palaikyti kosmetologo pasiektus rezultatus.

BeneXere veido priemonių linijoje naudojamos tik tos veikliosios medžiagos, kurių efektyvumas įrodytas ne tik laboratorinių tyrimų metu, bet ir realiose situacijose. Visos veido priemonės yra malonios, švelnios tekstūros, kuri greitai įsigeria į odą. Kvapai neerzina, o atpalaiduoja, nuramina.

Profesionali veido kosmetika naudojama grožio salonuose.

Talpa: 100 ml;

Kilmės šalis: Italija

Atsiliepimai

Klientų komentarų kol kas nėra.

Parašyti atsiliepimą

Veido šveitiklis su salicilo rūgštimi 60V, 100 ml

Veido šveitiklis su salicilo rūgštimi 60V, 100 ml

Drėkinamasis, šveičiamasis kremas su salicilo rūgštimi ir šveičiamaisiais mikrorutuliukais.

Parašyti atsiliepimą